onsdag, december 3

Blått är flott...

...och så fräscht! Inredningen nedan är så ren och enkel, man kan känna sovrummets harmoni. Jag skulle inte ha någonting emot att koppla av i dessa fåtöljer med maken mitt emot och drömma oss bort till vårt sommarställe på Mallorca. (drömma kan man:) Man kan riktigt känna hur mjukt man sjunker ner med fötterna när man går på heltäckningsmattan.


Vid första anblicken trodde jag att det var ett vardagsrum, men det är ett sovrum! Här har du verkligen ett rum att dra dig tillbaka till efter en lång dag på jobbet. Nicholas Haslam, inredningsdesignen har förlängt sänggaveln med en gardin som även mjuknar upp rummet i kontrast till alla kantiga objekt. Dessutom har han ( som jag själv har gjort ) hängt speglar bakom sänglamporna, för att fördjupa och framför allt få reflektionen av ljuset. Borden vid lilla soffan är så snygga, rena och enkla. Elegant! Jag gillar!!
Källa: Nicholas Haslam

Vårt sovrum

Foto:lindaline

3 kommentarer:

Lila sa...

NICE!!! Du är ju SÅ duktig. Du kommer att komma långt i livet.....


Kramis L

Lilla My sa...

Tjena tjejen,

Nu har jag äntligen börjat blogga igen och faktiskt lyckats hitta till din blogg. Vad fin den är. Keep up the good work! Vi ses imorgon!

Kram,
Lilla My

Veronika sa...

Åh va mysigt det verkar med speglar bakom sänglamporna, måste jag lägga på minnet :-)
Hoppas allt är bra med er!
Kram V