söndag, januari 24

En köks ö har dykt upp.

Hej, det var ett tag sedan sist. Det har inte hänt mycket på denna blogg på ett tag, men bakom kulisserna händer det en hel del. Jag har fixat lite här hemma trotts att jag har en helt underbar liten kille att gosa med om dagarna. Här får ni se vår senaste uppdatering i hemmet, vi har gjort oss en köksö för att få mera förvaring och avlastning- och arbetsyta. Vi är så nöjda!

Vårt favorit te står på köksbänken och förgyller vår morgon och de stunder man får över att njuta av denna kopp te. Det ultimata är att även få in en inredningstidning i bilden att bläddra genom ostört. En mammas små stunder:)

Så här ser den färdiga ön ut. Dessa skåp har förvandlats från en skänk till en köksö och från början satt de på väggen i vårt tidigare lägenhet innan vi flyttade till huset. Vi ställde dem rygg mot rygg med en ny träskiva på och vips så fick vi en ö!
Vårt kök är ett Ballingslöv kök och köks ön är helt Ikea, utom brädan och handtagen. De nya köksstolarna och bordet, det är i furu och faller inte mig riktigt i smaken, men det ska ju målas om .....ja i VITT! Vilken överraskning eller hur...;)
Eftersom vi gjorde ön för det praktiska i köket så fungerade det inte med det runda bordet vi hade, så vi fann denna matgrupp som var så enkel i sin design och storleken passar oss. Köket ser så mycket större ut nu, konstigt nog och mer proportionerligt.


Här hjälper min dotter Ella mig att behandla träskivan med te som ger den en betsad ton. Jag oljade sedan in skivan med träolja för arbetsytor. Detta var kladdig och roligt teamwork.


Foton: lindaline

Denna radio sprider ljuv musik i vårt hem, den är helt underbar! ipoden pluggas i och musiken spelas tills batterierna tar slut.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev ju assnyggt...vill också ha er radio:)

Kramis Carro

Anonym sa...

Jag håller med! Vilket öga för detaljer du verkar ha! Är du singel?
Blåfågel.