måndag, maj 18

Tid för förändringar....

På bilden ser ni min dotters saker.
foto: lindaline

Hej igen, det var ett tag sedan!! Jag kan se på besöks antalet att den har tickat en del medans jag varit frånvarande. Till viss del har jag det, men nu har jag fått mer energi och kommer förmodligen att börja "bygga bo" snart....ja det har jag väl redan smått börja med....
Jag till min lyckliga överraskning upptäckte att jag är gravid för några månader sedan och sedan dess inte kunnat / orkat komma till att blogga. Men nu har jag ju fått en helt ny vinkel till att förändra här hemma och orkar nog med att dela med mig av mina kommande makeovers.
Barn rum:) När man precis har fått ordning på vilket rum som ska vara var och höra till sitt ändamål dimper denna lilla krabat ner från ovan:) Jag klagar inte, man får ju förändra till det roliga!! Nu kommer det bli blandat med mina, bebisens och min dotters rum förändringar och säkert ett och annat också *hihi*. Jag hoppas ni kommer att gilla dem.
Ja, det har ju hänt en del redan nu, jag får ta fram kameran och dokumentera stegen. Dessutom har det varit så härligt väder och trädgården har fått sin dos av mina och makens flitiga fingrar, ja, mest hans händer och våra idéer för jag har en liten kula som tar emot:) Så lycklig! Oj, det blev mycket text, jag som inte brukar skriva så mycket, ja ja, här får ni en dos av mig, tills vi ses!

1 kommentar:

Anonym sa...

Oh, har ivrigt väntat två månader på nästa inlägg:)

Så superroligt med bebben, ska bli roligt att få se lite av denna barninredning....

Kramis Carro