onsdag, mars 4

Kamera på vift

Hej, nu är jag tillbaka igen. Min kamera som var full med nya bilder från hemmet och makeovers har äntligen kommit fram igen. Så i dag bjuder jag på lite blandat tror jag:)

Makeover

HALLEN


Här har jag lagt ut ramar som jag målade om i svart och satte upp i hallen med bilder från en almanacka, ( bilderna som tidigare satt i vardagsrummet och nu har pressade blad med silkespapper bakom sig.) Innan jag satte upp tavlorna la jag ut dem på golvet för att se hur jag villa ha dem hängandes till varandra. Tavlorna fann jag på en förmedling för en billig peng. Färg kan göra så mycket!

Sedan har jag ett par lampor som jag fyndade för 40 kr styck som fått sig en...nej två makeovers. Tyvärr fann jag inte kameran tillhands för att ta en bild på lampans orginala utseende innan jag ivrigt sprayade den först i silver. Ursprungligen var de guldfärgade, jag velade mellan silver och svart. Kom fram till att svart skulle bli så mycket bättre, vilket det blev också. Så nöjd med lamporna som nu står i hallen och lyser upp när man kommer hem.Lampskärmarn bytta jag ut, oja de var stora och gräsliga i guldfärgat tyg och fransar. Bye bye!! Det blev beiga linnéskärmar från Watt och Weke.KÖKETKommer ni i håg skänken i köket som jag målade om till svart från brun sliten fanér? Ja, har man tråkigt och känner att det är för mörkt, ja då åker färgburken fram.Så mycket fräschare och lättare blev den. Jag tog samma färg som på skåpet ute i vardagsrummet, nu har vi en liten färg tråd genom nedreplan med denna härliga färg också. Jag kan även berätta att jag har tömt burken helt nu på en bokylla också som står i nya arbetsrummet. Den får ni se en annan gång för kameran har inte hunnit ta bild på den än. Ja mycket händer medans kameran är borta *hihihi* Jag tycker även silver knopparna kom bättre fram till färgen.


Här är färg koden för er som undrar S 5005-Y50R.

Inga kommentarer: