onsdag, januari 7

Slettvoll

En av mina favorit butiker och inredningsdesign är Slettvoll. Jag älskar deras enkelhet och de rena eleganta linjer i deras design. Möblerna fungerar att blanda med både gammalt och nytt. Samtidigt är det tidlös stil som inte faller ur mode nästa höst.
Jag längtar att få strosa runt med Ciss i stan mellan våra små guldkorn, snart tjejen eller vad säger du;) Vi älskar att fly från vardagen in bland kuddar och fåtöljer etc *hihi* (Min man får "overload" i huvudet när jag talar inredning, så det är tur att man har sina inredningsgalna vänner till hands:) Kram på er alla inrednings tokiga där ute och fortsätt vara dem ni är!
Källa: Slettvoll
Om ni går in på Slettvolls hemsida finner ni som jag, bilder från deras nyöppnade butiker i bla Malmö och Stockholm

1 kommentar:

Lilla My sa...

Hej tjejen,
Tack sååå mycket för att du delade med dig av mer klassisk, elegant och tidlös inredning från Slettvoll.

Tack för att du inspirerar mig med dina små inlägg. Jag riktigt drömmer mig bort till inredningarnas land! Det är så skönt att få fly verkligheten en liten stund och få fantisera om hur man kan förvandla sitt eget hem så att det så småningom ska kunna likna ett Slettvoll-hem.

Men med tunn plånbok är det svårt att köpa Slettvoll-original. Man får helt enkelt använda sin kreativa förmåga och ta vad man har. Tack och lov för Blocket, Tradera och alla loppisar och möbelförmedlingar för att Ni finns! Utan Er hade vi fattiga kyrkråttor aldrig kunnat förverkliga våra drömmar!

Jag ser fram emot vår nästa inredningsutflykt, tjejen. Ring mig, så åker vi!

Kram,
Lilla My